Verkoop of koop hier je guppy’s gratis!

Soms kan het moeilijk zijn om je guppy ‘s te verkopen. Je kan er dan voor kiezen om ze gratis weg te geven, maar je kan ook een alternatief zoeken. Veel mensen willen liever guppies van particulieren dan van dierenwinkels, en dat heeft ook wel een reden.

Je guppy’s verkopen kan soms erg veel tijd kosten. Je kan er dan bijvoorbeeld voor kiezen om alle guppen in één keer te verkopen, hoewel je dan vaak een lagere prijs ontvangt. Maar Guppy Aquarium bied de oplossing! Met onze ‘Vraag & Aanbod’ pagina verkoop of geef je guppy’s weg. Ook als je raszuivere guppen wilt kopen of verkopen, kan je bij ons terecht.

Het voordeel is dat bijna alle bezoekers op Guppy Aquarium gericht zijn op guppen, en dus interesse zullen hebben in je advertentie. Uiteraard is het plaatsen van een advertentie helemaal gratis. De enige voorwaarde is dat je met de advertentie de advertentierichtlijnen gebruikt. Deze richtlijnen staan bovenaan elke categorie.

Als je guppen voor het geld wilt gaan kweken, raden we je aan om te gaan kweken met raszuivere guppen. Hier is meer vraag naar en minder aanbod. Heb je een speciaal soort guppen te koop? Dan kan je contact met ons opnemen en eventueel nemen wij de guppen van je over.

Het forum wordt af en toe opgeschoond, daarom kan het lijken alsof er weinig topics zijn geplaatst.

Veel plezier met het kopen en verkopen van je guppen!

Klik hier om naar de Vraag & Aanbod pagina te gaan.